Čestitke prijatelju / prijateljici – 30 lijepih poruka i čestitka za prijatelje

Astro Tarot Centar

guru2

Ako postoji neka prigoda da Vašim prijateljima zaželite sreću i pokažete im da ste uz njih, ovdje možete naći neke prigodne čestitke.

Draga moja želim ti svu sreću svijeta na tvome novom putu, nadam se da ćemo i dalje ostati dobre prijateljice

Poželjet ću ti dragi prijatelju sreću i radost, neka tvoje odluke o novom životu ispune tvoje snove i želje

I tako  dođeš u godine kad te nije briga što tko misli, priča ili kako te i na koji način gleda. Nije ti važno jesi li mu drag ili ipak nisi. Ono si što jesi zadovoljan sobom baš kakav jesi i živiš svoj život kako ti misliš da je najbolje

Nekad je jednostavno umorna od toga što ima previše razumijevanja i strpljenja za svakoga. Pa i njoj je potrebno da je netko ohrabri i kaže, sve će biti u redu

Kako samo nedostaju razgovori neopterećeni bilo čime poput dobro naštimanog instrumenta  poput djeteta koji sve vječnosti svijeta mjeri trenutkom u kojem se upravo zaigralo

I tek kada zaboli, zapitamo se da li je tako moralo biti

Ponekad  samo ponekad  kad ljudi kažu zauvijek  to i misle. Hvala ti na ovom iskrenom prijateljstvu

Padnemo ponekad to je život. Dignemo se i još se jače zaletimo to je karakter, ali naše prijateljstvo je jače od svega

Udaljenost može spriječiti zagrljaj, ali ne i misao. Draga moja iako nismo blizu , znamo da su misli nam  na istoj stazi

Možda nisu uvijek pored tebe, možda ih ne viđaš često, možda imaju probleme svoje, bitno je samo da znaš da te vole i da prijatelji uvijek postoje.

Bogatstvo je znati nekoga kao što si ti jer tvoja je duša velika i moćna, tvoja dobrota ruši svako zlo, zato živi u svemu, jer ti zaslužuješ to.

Kad Bog voli čovjeka, on mu podari prijatelja. Možeš zamisliti koliko je volio mene kad mi je za prijatelja dao tebe.

Možda u životu krenem drugim putem, možda tamo nađem bolji život, ljubav, sreću, ali znam da takvog prijatelja imati neću.

Prijateljstvo je krhko kao latica ruže, za oslonac u životu prijatelji služe, zato hrabro i odlučno kroz život gazi jer te tvoja prijateljica sa strane pazi.

Ako ti u životu teško bude i sretneš zle ljude, ako ti srce duboko rane, ja neću dati da ono stane, neću ti reći zbogom, bit ću prijatelj i plakat ću s tobom.

Sjeti se da ima nešto važnije od zlata, nešto slađe od čokolade, sjeti se, prijateljice, da imaš mene i da ću uvijek biti uz tebe.

Hvala ti za sreću, radost i smijeh, hvala ti za svaki skriveni grijeh. Hvala ti za riječ što suze briše, takav se prijatelj ne nalazi više.

Prijatelji su kao zvijezde – ne vidiš ih uvijek, ali znaš da su tu zauvijek.

Proći ću mnogo i vidjeti svašta, ali moje srce neće prestati da mašta. Tražit ću ljude mnoge, ali pravoga prijatelja kao tebe neće naći moje noge.

Kada ti svi okrenu leđa i shvatiš da je život satkan od boli, pogledaj me, pružam ti ruke, jer prijatelj nikad ne prestaje da voli.

Svaki prijatelj jedan je svijet u nama, svijet koji se ne rodi dok se prijatelj ne pojavi.

Sudbina nam daje roditelje, ali prijatelje biramo sami. Prijatelj je onaj koji zna sve o tebi i usprkos tome i dalje te voli.

Prijateljstvo je krhko kao latica ruže, za oslonac u životu prijatelji služe. Zato smjelo kroz život gazi, jer negdje sa strane prijatelj te pazi.

Kažu da je ljubav važnija od prijateljstva, ali da je prijateljstvo trajnije od života.

Nije me strah kad ostave me svi jer znam da nećeš ti. Nije me strah kad oluja se sprema jer imam prijateljicu kakvu nitko nema.

Godine idu, a što nam život znači, zajedno bismo bili i bolji i jači. Ali život nisu snovi puni želja – znaj da u meni imaš vječnog prijatelja.

Pružit ću ti ruku kad osjetiš samoću, pružit ću ti zagrljaj kad osjetiš hladnoću, za svaku tvoju bol pronaći ću lijek, onaj pravi prijatelj bit ću ti zauvijek.

1000 je suza u mojim očima bilo, 1000 je želja koje mi život nije ispunio, malo je ljubavi koje osjećaju svi, a još manje prijatelja kao što si ti.

Prijatelj je najljepša nota u pjesmi života.

Život ti uvijek pruži drugu šansu, zato draga moja prijateljice, ne odustaj od novog početka

pri

prija1

prj1

prj3

pruij4

Astro Tarot Centar
horoscope guru

The best Horoscope & Tarot Android & iOS app

Download now!
Get it on Google Play banner apple