Čestitke za 25. godišnjica braka – 20 predivnih čestitka za godišnjicu braka

Astro Tarot Centar

25 godisnjica

Donosimo Vam čestitke za Vaše roditelje, prijatelje i sve one sa kojima dijelite život, povodom 25. godišnjice braka!

Iskrene čestitke za Vašu godišnjicu braka, i još dugo sretnih godina neka je pred Vama! Sretna Vam 25. godišnjica braka!

Puno ljubavi ste uložili u svoj brak, svoj život, svoju obitelj. Današnji dan je dokaz Vaše ljubavi koja još traje. Neka Vam je sretan ovaj srebrni pir!

Već je 25 godina proteklo otkada ste izrekli sudbonosno da. Nevjerojatno je to vremensko razdoblje. Ostati tako sretan i zaljubljen nakon 25 godina je neviđeno. Čestitamo vam na 25. godišnjica vašega braka i nadamo se da će i dalje ostati takav kakav je sad, srdačan, uspješan, čvrst.

25 godina? Zvuči jako puno, a zapravo je proletjelo, vjerujem i vama. Nevjerojatno da ste i dalje tako složni, da je vaša veza tako čvrsta, kao od kamena. Malo kome to uspijeva. Ali vama je uspjelo i na tome vam treba čestitati u svakom pogledu. Budite i dalje tako zaljubljeni jedno u drugo, sve najbolje.
Ljubav je neizmjerna zadovoljština svakoga od nas, a kada traje toliko onda je to najljepša stvar na svijetu. Čestitam vam na 25 prekrasnih godina braka i hvala vam što si vremena provodite s nama. Želimo da vam se ostvare sve najljepše želje koje se ikad sanjali.

25 godina je proteklo otkad ste rekli da ćete biti zajedno u dobru i zlu. To se objestinilo. Veliko mi je zadovoljstvo da vam mogu čestitati čak 25 godina braka. Svaka vam čast.

Teško je opisati ljubav. Često dođe iznenada, još brže se prekida, no vaša ljubav je ostala čvrsta, poput stijene. Zavrijedili ste svaku pohvalu, jer 25 godina braka je nevjerojatno razdoblje sreće i ljubavi.

Ljubav koja traje 25 godina je ona prava, ona koja nikada neće prestati. Divim vam se. Malo tko uspije u tome što ste vi uspjeli. Čestitam vam vaš dan.
Sve najbolje povodom 25. godišnjice braka. Učinili ste sve oko vas ponosnima jer takva godišnjica se rijetko viđa, a još kad pogledate vašu čvrstu ljubav, onda joj se moramo diviti.

Pored ovih kod nas imate još zanimljivih čestitki koje možete pročitati ovdje Čestitke za godišnjicu tu imate mnogo lijepih i orginalnih poruka za ne samo godišnjicu braka već i godišnjicu veze. Pročitajte i sigurno će vam se neka vrlo svidjeti. Ukoliko vam se ne daj bože desi da zaboravite godišnjicu možda vas iz problema izvuku lijepe riječi koje smo mi napisali za vas.

Danas i mi, Vaša djeca veselimo se Vašoj ljubavi, Sretan Vam srebrni pir, da zajedno dočekamo i zlatni!

Godine vas ne štite od ljubavi. Međutim, ljubav vas štiti od starosti

Ljubav je, valjda, jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog

Dobar je život kad ništa ne pretpostavljaš ,činiš više, trebaš manje, smiješ se često  imaš veliki san  i kad shvatiš koliko si sretan za ono što imaš

Nemoj se bojati budućnosti, jer kada dođe vodit će te isti onaj zdravi razum kao i do sada

Dvije stvari čovjek mora imati da bi uspio u životu. Prvo je sreća, to je ono kad se čovjeku pruži povoljna prilika. Drugo je pamet, ona čovjeku omogućuje da iskoristi povoljnu priliku

Postoje trenuci kad ti je više dosta trčanja za svima i pokušavanja da sve popraviš, ali to nije odustajanje i to nije kraj. To je novi početak. One koje voliš drži k srcu, ali uvijek se sjeti da su i oni putnici u ovom svijetu

brak

brak1

brak2

brak3

brak4

Astro Tarot Centar
horoscope guru

The best Horoscope & Tarot Android & iOS app

Download now!
Get it on Google Play banner apple