Ljubavne čestitke i poruke – 50 lijepih i emotivnih ljubavnih čestitka i poruka

Astro Tarot Centar

sssr445

Zaželite svojoj ljubavi najljepše želje uz bilo koju prigodu!

Ljubavi moja, želim  ti najljepše snove i mene u snovima

Mojoj ljubavi, mojoj sreći neka bude ovo najljepši dan, volim te mazo moja

Najdraža moja, čestitam ti našu godišnjicu veze, volim te svakim danom sve više

Volim te danas, više nego jučer, a manje nego sutra

Čitav život brineš kako se drugi osjećaju, a na kraju shvatiš da si zaboravio kako se ti osjećaš

Život pokreću jednostavne stvari , popu tebe srećo

Žena može voljeti kao da nikad neće otići, ali može i otići kao da nikad nije voljela

Kako samo nedostaju razgovori neopterećeni bilo čime  poput dobro naštimanog instrumenta poput djeteta koji sve vječnosti svijeta mjeri trenutkom u kojem se upravo zaigralo

I ne žuri, ako je nešto suđeno dogoditi će se u pravo vrijeme s najboljim mogućim razlogom

Nije ona kriva za maglu u oku za drhtavi glas  za bajku u koju je zalutala

Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve sto ljudima treba, ljubav je potok sto tece iz raja, a poljubac je putic sto dva srca spaja.

Volim tebe i tebe hocu, o tebi sanjam i danju i nocu, kao da si stigla iz neke price jer svi moji snovi na tebe lice.

Prestat cu da te volim, prestat cu da te gledam, prestat cu da ti se divim, kad prestanem da zivim.

Kad se noc spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrcini poljubac ti saljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja. Tiho ti sapne: Mislim na tebe ja!

Kad nas tisuce kilometara razdvoje i kad najmanje mislis na mene, moje oci gledaju u daljinu i traze samo tebe.

Znas moram ti priznati nesto. Necu te voljeti vijecno. Ma ne ljuti se, ni zivot nije vjecan! Voljet cu te samo onaj dio vjecnosti koliko traje ovaj zivot.

Ako izgubim ja tebe, izgubit ces i ti mene, ali vise ces izgubiti ti, nego sto cu izgubiti ja, jer mene ce mnoge voljeti kako ti, ali tebe niko kao ja.

Sinoc sam dobio poruku od neba. Bogovi su se zalili da im je pobjegao najljepsi andeo. Ne brini se, nisam te odao!

Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i snivaj me noci ove.

Tek kad andeli postanu zli, kad svi oceani presuse tad ce srce prestati gorjeti i ja su tebe prestati voljeti.

Kad bi zrno pijeska bilo mjerilo za ljubav, sve pustinje svijeta ne bi bile dovoljne da ti kazem koliko te volim.

Reci mi da me ne trebas i otici cu. Reci da ti nije stalo i nestat cu. Reci da ti ne znacim nista, preboljet cu. Reci da me ne volis i umrijet cu.

Zivim – jer su oni to htjeli! Volim – jer sudbina nam svima to dijeli! Patim – jer volim oci tvoje! Umirem – jer volim ono sto nikad nece biti moje!

Kad ti najteze bude ili kad osjetis da te nesto boli, sjeti se da postoji bice koje te vjecno i duboko… VOLI!

Kad se poklope kazaljke na satu i kad otkuca ponoc, ti zatvori oci i stisni ih jace i sjeti se onog tko zbog tebe place!

Sjeti se DA TE VOLIM u svakoj usamljenoj noci, pozeli me kraj sebe, mozda cu slucajno doci, mozda doletim i pokvarim ti snove, mozda ti podarim neke dodire nove…

Ti imas nesto lijepo, sarmantno, uzviseno, jedinstveno, nesto sto drugi nemaju i ne mogu imati, ti imas MENE!

Nezdravo, neshvatljivo, potpuno, nezamislivo, nemoguce, nenormalno, ludo, carobno, krajnje cudno, neodoljivo, iskreno mi nedostaješ!

Često je tesko pronaci rijeci, jer onih pravih tako je malo. Zar su uopce potrebne rijeci da shvatis da mi je do tebe stalo.

Bio bih ti postelja u kojoj spavas i jastuk na kojem se budis. Bio bih suza kad places, osmijeh kad se smijes samo da sam uz tebe, da te vidim, da te ljubim.

Nitko ne zaslužuje tvoje suze. Ako i postoji osoba koja ih zaslužuje, ona ih neće izazvati

Mislila sam na tebe danas, ali to nije ništa novo. Mislila sam na tebe i prekjučer, i još danima prije toga. Mislit ću sigurno i sutra na tebe, jer si mi samo ti u mislima!

Više od sunca, sjajniji si ti, više od neba, plave su tvoje oči, mekše od trave je tvoja kosa, najsnažnije grle tvoje ruke, najlijepše ljube tvoje usne. Koliko je široka planeta i još dva puta više, toliko te volim ja!

Ako treba da okrenem planetu, ako treba da popijem more, ako treba da ispravim planine, ako treba i na kraj svijeta, za tebe, ljubavi moja!

Niko nema oči kao tvoje, niko nema osmjeh kao tvoj. U tvojim očima krije se svijet, u tvom osmjehu duga i sunce. Volim te najviše na svijetu!

htjela bih da stanem na sred ulice i glasno viknem koliko te volim!

Slađi od čokolade, slađi od sladoleda, slađi od jagoda, ma slađi od svega na svijetu, za mene si srećo ti, najslađi!

Koliko je od nas Amerika, koliko je od nas Australija, koliko je od nas Kina, i pet puta tim kilometrima da pređem, sva moja ljubav koju osećam prema tebi, ne bi mogla da se izmeri.

Ja tebe ne volim, ja tebe obožavam! Ti si nešto najljepše na svijetu što mi se dogodilo, ti si moja radosta i moja sreća i sva si ljubav ovog svijeta.

Šapni mi tiho ime svaki put kada si tužan, okean ako treba preplivaću i do tebe doći ću samo osmjeh na lice da ti vratim!

Znaš li koliko te volim, ludice? Znaš li koliko te volim, budalice? Znaš li koliko te volim, ludice? Naravno da nemaš pojma, ništa ti ne znaš, slatka moja, budalice!

Da ti kažem da te volim, malo je, ali znaj, zbog tebe bih Savu i dunav premjestila i kineski zid srušila i opet ako treba izgradila. Zbog tebe bih i fudbal igrala, zbog tebe bih i za Ronalda navijala, ma sve, sve, sve bih zbog tebe ja!

Ako pitaš da li ću te ikada povrijediti, odgovor je NIKAD. Ako pitaš hoću li te voljeti, odgovor je ZAUVIJEK.

Mislila sam na tebe danas, ali to nije ništa novo. Mislila sam na tebe i prekjučer, i još danima prije toga. Mislit ću sigurno i sutra na tebe, jer si mi samo ti u mislima!

Zamolila sam anđela da pripazi na tebe i on te potražio, ali se vratio prije nego sam očekivala. Rekao mi je: jedan anđeo ne treba drugog da ga čuva!

Da bih živjela, treba mi srce. Da bih imala srce, treba mi sreća. A da bih imala sreću, trebaš mi samo ti!

Kad bih ti ime napisala na oblaku, vjetar bi ga odnio. Kad bih ga napisala na moru, val bi ga prekrio. Ali tvoje je ime urezano u moje srce i više ga ništa ne može izbrisati!

Poljubac u ruku znači: poštujem te. Poljubac u lice znači: budi mi prijatelj. Poljubac u usta znači: volim te. Poljubac u vrat znači: želim te. A ja tebe ŽELIM LJUBITI POSVUDA!!!

lju

lju1

lju2

lju3

lju4

Astro Tarot Centar
horoscope guru

The best Horoscope & Tarot Android & iOS app

Download now!
Get it on Google Play banner apple