SMS rođendanske čestitke – 30 prekrasnih rođendanskih sms čestitki

Astro Tarot Centar

rodjendan

Rođendani su prilike kada dragim osobama možete poželjeti najljepše želje.

Sretan rođendan, da ti se ispune snovi i svaki dan bude bolji

Sretan ti današnji dan, neka ti se snovi ostvare, učini nešto ludo jer tvoj je dan

Najljepše želje za tvoj rođendan, znaj da i dalje te ludo volim

Želim ti još puno godina sreće, da te loše stvari nikad neće, budi zdrava i vesela

Život teče kao rijeka, još jedan rođendan tebe eto čeka, želim ti puno zdravlja, ljubavi  i sreće

Neka ti bude sretan ovaj dan, znamo da danas slaviš rođendan

Najvažnija stvar u životu je pronaći način kako se što češće osjećati dobro, sretan ti rođendan

Svaki dan izaberi ono najbolje

Jednom davno vidjeh čovjeka kako rukama poseže za zvijezdama. Mnogi su mu se smijali, ali ja nisam. Ja sam mu držao ljestve da on bude bliže svojim zvijezdama, sretan ti tvoj dan

Sve prolazi i sve dolazi  samo je potrebno strpljenje

Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda ne bi imao što željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim samo da ti se ispune najljepša želja i najbolji san! Sretan rođendan.

Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu – to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj rođendan da sretan ti bude! Happy birthday.

Želim ti 12 mjeseci bez briga, 53 nedjelje sreće, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati provoda, 525 600 minuta lijepih trenutaka i 31 536 000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan!

Da se zaljubiš, ali sretno, da ti ljubav traje vječno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli, želi ti netko tko te iskreno voli. Sretan rođendan!

Mnogo želja, premalo mjesta, mnogo ljubavi, a poruka tijesna. Mnogo osjećaja, a riječi su malo, previše je toga da bi ovdje stalo: Sretan rođendan!

Večeras je, dušo, rođendan tvoj, još malo i naša pjesma će proć’. Vino i svijeće, na stolu ruže dv’je, a znam da nećeš doć’. Ipak, sretan ti rođendan.

Želim ti da ovaj i svaki sljedeći rođendan provedeš u zagrljaju voljene osobe i neću se jako ljutiti ako ta osoba ne budem ja, jer najvažnija je tvoja sreća. Potpis: Onaj koji je tako daleko od tebe, a tako blizu tvoga srca.

Neka se dani u tvome životu što sretnije troše, neka te pogodi sve lijepo, a promaši sve loše… Sretan rođendan!

Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći… Sretan rođendan.

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – Sretan Ti rođendan.

Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan i dostojan tebe. Nisam našla ništa takvo, zato ti darujem sebe.

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – Sretan Ti rođendan.

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće.

Neki su rodjeni sportasi, neki su rodjeni glumci, neki su rodjeni glazbenici, a neki poput tebe rodjeni su …jako, jako davno!

Ispuni godine zivotom a ne zivot godinama. Ostvari ono sto zelis, stekni ono sto nemas i sacuvaj ono sto volis!! Sretan ti rodjendan

Sve sto pozelis da ti se ostvari a ono sto te muci brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi sto vise a ostale probleme neka odnesu kise, veliku pusu saljem ti ja povodom tvog rođendana!

Koliko se zemlja oko sunca krece toliko ti zelim uspjeha i srece… Sretan Rođendan!

Svaki novi dan nam donosi sreću samo jedanim krećemo ispčetka. Sretan Rodjendan

Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najljepsi ostvari ti se san, da ti sunce uvjek sja u tvom zivotu, to su moje zelje za tvoj rodjendan!

Svaka ti minuta sretna bila, svaka ti se želja ispunila! Nek te kroz život sreća i zdravlje prati, ljepših ti želja ne mogu dati! sretan rođendan!

rod1

rod

rod2

rod3

rod4

rodj5

Astro Tarot Centar
horoscope guru

The best Horoscope & Tarot Android & iOS app

Download now!
Get it on Google Play banner apple