Čestitke za vjenčanje – 37 najljepših čestitki za vjenčanja

Astro Tarot Centar

vjencanje

Vjenčanje je posebna prigoda i poseban dan. Zaželite svojim, najdražima sretno vjenčanje uz prigodne čestitke!

Najljepše želje povodom vjenčanja, sretno u novom zajedničkom životu

Dragi naši, neka ljubav, radost i veselje budu dio Vašega zajedničkoga života

Od danas je za Vas jedan novi početak života, provedite ga u razumijevanju, zdravlju, ljubavi, sretan Vam vjenčani dan

Danas je Vaš dan, dan Vašega vjenčanja, neka Vaša ljubav  bude i nadalje ovakva kao danas, ljubite se, volite se i poštujte

Život nije bajka, postoje i dobri i loši trenuci, danas dajete pečat svojoj ljubavi, neka Vam ona bude snaga u Vašem životu

I ne žuri, ako je nešto suđeno dogoditi će se u pravo vrijeme s najboljim mogućim razlogom

Umorne ruke ili noge su ništa. Problem nastaje kada se umori srce. Tada staneš. Ne možeš dalje

Ponekad  samo ponekad kad ljudi kažu zauvijek to i misle

Udaljenost može spriječiti zagrljaj, ali ne i misao

”Neka vas obasja svjetlost Božje ljubavi na putu života kojim ste odlučili zajedno kročiti…. i ne zaboravite, od danas život ne postaje ljepši… on vam samo pruža još dvije ruke koje će vam pomagati, i jednu glavu koja će uvijek na vas misliti…”

”Nađite vremena jedno za drugo,
radite zajedno romantične stvari i nikada
se ne razdvajajte bez poljupca
to Vam od srca žele….”

”Ljubav ne znači gledati jedno u drugo, već zajedno gledati…
u istome smijeru. Sretno vam putovanje!

Hodati zajedno stazama života zna biti teško, ali zato će vas vaša ljubav poučiti kako se to radi. Želimo da vaš zajednički put bude ispunjen ljubavlju i mnogim radostima

”Danas je poseban dan! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života. ISKRENE ČESTITKE …

Sretnu plovidbu bračnom lukom uz uvijek povoljan vjetar u leđa.

Neka vas obasja svjetlost Božje ljubavi na putu života kojim ste odlučili zajedno kročiti….

Neka vam današnji dan bude početak za sve ono dobroi kraj za sve ono loše.Sve najbolje od srca!

Neka plamen koji danas gori u vašim srcima bude svjetionik koji će vam obasjati puteve života .Naša najveća želja je da se taj svjetionik nikad ne ugasi.

Tajna sreće ne leži u onome što dajete ili primate, već u onome što dijelite. Stoga vam želim mnogo zajedničkih trenutaka sreće i radosti.

Danas je poseban dan! Danas je vaš dan. Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života. Volite se i kad niste zajedno. To je prava ljubav! Iskrene čestitke za vjenčanje žele vam

Jedna zvezdica za uspeh, jedna zvezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvezde sa neba nek se spuste na vaš dlan i ispune vam sve želje na današnji dan!

Drago mi je da ste našli vaše sklonište od svih životnih oluja, da ste našli ruku koja idealno odgovara vašoj i da ste našli ljubav za koju ne želite da ikada završi. Od sveg srca želim vam prekrasan bračni život.

Stalno gradite svoju vezu, proširujte njene granice, ne dajte joj da se začauri, olenji, uspava, da prestane da živi i postoji.

Ne želim da vam se ostvare sve želje jer onda više nećete želeti, ni svi snovi jer onda više nećete sanjati. Želim da vam se ostvari onoliko koliko je dovoljno da budete sretni.

Neka ovaj prekrasan dan bude lijep početak vašeg bračnog putovanja, neka to putovanje traje vječno jer ste našli pravog suputnika, neka vaša lađa mirno plovi i neka je veliki valovi zaobiđu. Sve najbolje žele vam…

Cvijetu treba sunce da bi postao cvijet, a čovjeku treba ljubav da postane čovjek… Od sveg srca, želim vam svu sreću ovog svijeta u vašem zajedničkom životu!!!

Sve najbolje u budućoj plovidbi kroz vječno i duboko more i da uvijek nađete mir i sigurnost u vašoj bračnoj luci!! Iskrene čestitke i svu sreću želi vam …

Brak se uređuje zakonom samo onda kad ne može drugačije. Zbog toga ne dozvolite da vam zakon uređuje brak. Uredite ga sami, lepše i humanije nego što bilo koji zakon to može da predvidi.

Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak. Čuvajte ga i branite od svih iskušenja, smatrajte ga dragocenim za svoju sudbinu i sreću.
Želim da vam budući život bude savršen kao današnji dan. Neka uspomene ostanu zauvek, a snove delite celim vašim zajedničkim putem. Srećno!

Što reći a da nije već rečeno? Što zaželeti a da to ne budu samo slova na papiru? Nisam osoba od velikih reči i zato dragi mladenci, želim biti kratak, ali iskren – VOLITE SE CELOG ŽIVOTA KAO ŠTO SE VOLITE DANAS!

Neka plamen koji danas gori u vašim srcima bude svetionik koji će vam obasjati puteve života. Naša najveća želja je da se taj svetionik nikad ne ugasi.

U životu pamtimo trenutke, a ne dane i zato želimo da vam život bude prekrasan splet nezaboravnih trenutaka. Sve najbolje žele vam…

Bogatite svoj zajednički život, borite se za raznovrsnost života, budite realni i odmereni kad određujete svoje ciljeve i želje, jaki i uporni kad treba da ih ostvarujete.

Želimo da vam bude lepo, da traje dugo, da se radujete jedno drugom, da živite sa uverenjem da ste danas obavili jedan od najvažnijih i najlepših poslova u životu.

Srećan je onaj muškarac koji pronađe prijatelja, a najsrećniji je onaj koji ga pronađe u svojoj supruzi. Sve najbolje!

Iskrene čestitke za početak zajedničkog života.
Zajedno sanjati, zajedno živjeti,
istomu se nadati, jedno drugo voljeti…
Sve najbolje povodom uplovljavanja u bračnu luku želimo Vam od srca.

vjec3

vjenc

vjenc1

vjenc2

vbngnh

Astro Tarot Centar
horoscope guru

The best Horoscope & Tarot Android & iOS app

Download now!
Get it on Google Play banner apple