Novogodišnje čestitke – 40 najljepših čestitka za Novu godinu

Astro Tarot Centar

novaw

Prigodne čestitke za Novu godinu

Neka ova Godina Nova bude početak tvojih snova! Sretna Nova godina

Svima Vama od srca želimo sretnu Novu godinu i novogodišnje praznike

Još jedna godina prođe, a Nova upravo dođe. Sve loše neka Vam prođe, svako dobro neka Vam dođe.

U ponoć kad se poklope kazaljke sata puno sreće i lijepih snova neka ti donese Godina Nova

Sretno Novo ljeto! Otvorite vrata sreći, ove godine poklon je veći. Moje su želje sreća i veselje, neka Vas prate, osmijeh na lice neka vrate

Ostavi loše dane kad kad prvi dan Nove godine svane.  Poželi si nešto lijepo, usreći sebe i one kraj tebe. Sretna Nova godina

U  novoj godni ti želim sve ono što nosi sreću, radost u srcu, ljubav najveću

Stiže nam Godina Nova neka je puna radosti i snova. Neka se želje ostvare i radost života neka osvane

U novogodišnjoj noći sklopi oči, poželi me i ja ću doći. Uz drhtaj tisuću svijeća u tvom srcu neka gori sreća. Sretna Nova, tebi ljubavi moja

Sretna Nova godina uz najljepše želje nosim Vam u kuću veselje

Na ekranu bijele boje ne mogu stati sve želje moje, ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SRETNA GODINA NOVA!
– U ovim sitnim satima kad nova stoji pred vratima i svoje zadnje minute broje, s tobom su misli moje. Puno sreće, ljubavi i mira od sveg srca sretna Nova svima!
– Mnogo sreće i lijepih snova neka ti donese godina Nova, a bol i tugu što vrijeme stvara neka odnese godina stara.
– Kad sat stane usred noći, ruku ti pružit neću moći, jer pisat ću poruku ovu – da ti želim sretnu Novu  godinu.
– Želim da sreća s tobom korača, da te prati ljubav od kamena jača, da te ljudi vole i cijene, da u životu ne znaš za probleme i u Novoj godini riješiš sve svoje dileme.
– Ni za jednu životnu stazu ne postoji vodič, svaka je nepoznata i neponovljiva. Zato je u životu avantura pravilo, a ne izuzetak. Sretna ti Nova  godina!
– Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko lani. Nije isto godina je Nova pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova.
– Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Neka ti je život pun sreće i snova, neka ti je sretna godina Nova.
– Sve ružno što ti u knjizi života piše neka se od danas izbriše, a sve lijepo što ti se sniva neka ti se od ove godine zbiva! Sretna Nova 2020. godina.
– Ispuni godinu životom, a ne život godinom, ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš. Život nema reprizu! Sretna ti Nova godina.
– Neka sva sreća svijeta pripadne tebi, neka ti ljubav bude uzvraćena u istoj mjeri, neka sve što je lijepo bude tvoje, to iskreno želi srce moje. Sretna Nova godina!
– Uđimo u Novu godinu s najboljim odlukama, da ćemo s dobrim nastaviti, loše ispraviti, prljavo očistiti i sve ružno u životu ukloniti.

Nek ti život bude kao najsjajnija zvijezda, u kome za tugu nikad nema mjesta, neka java bude ostvarenje snova, uz najljepše želje Sretna ti godina Nova.

U ponoć kada kazaljke se sklope, pomisli nešto lijepo, što želiš da je samo tvoje, jer možda se kraj tebe stvorim i kažem ti Volim te, najdraže moje.

Želim ti da ti Nova godina bude lijepa, romantična i ispunjena srećom kao i prošla. Nadam se da će naša ljubav rasti iz dana u dan i ojačati još više. Želim ti puno ljubavi i uspjeha.

Primi moj jednostavan poklon o dljubavi, umotan iskrenošću, vezan sa pažnjom i zapečaćen blagoslovom, da te čini sretnom i sigurnom do kraja života. Sretna Nova godina ljubavi.

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i ne dozvoli da ti želje netko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina.

Kad sat stane u pola noći, ruku ti pružiti neću moći. Zato ti šaljem poruku ovu i želim Sretnu godinu Novu.

Puno radosti, osmijeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmijeh nikad ne napusti lice. Koliko je želja na ovu listu ne bi stalo, zato jednostavno, Sretna Nova godina srce moje malo.

Otvaramo knjigu. Njene stranice su prazne. Sami ćemo na njih ispisati riječi. Knjiga se zove Mogućnost, a njeno prvo poglavlje Novogodišnja večer.

Ova slatka poruka, sa slatkom namjerom, u slatkom trenutku slatke novogodišnje noći želi Sretnu Novu.

Želim ti da imaš: divan ponedjeljak, zaljubljeni utorak, sretnu srijedu, divni četvrtak, odličan petak, super subotu i mirnu nedelju. Sretna Nova godina.

nn

nn1

nn2

nn3

nn4

nn5

Astro Tarot Centar
horoscope guru

The best Horoscope & Tarot Android & iOS app

Download now!
Get it on Google Play banner apple